Breakin Support - We Bring Champagne51 To Life.

Som små konstverk

Det finns många roliga hobbys som man kan ha och det är ju kul när det finns så många olika saker som man kan samla på och ha som en hobby. Det är ju ganska så vanligt med att samla på svenska frimärken och det är ju kul. Det är som små konstverk som har en historia och det är kul att det finns så mycket som man kan göra och hitta på när det kommer till en hobby. 
Ja varför inte satsa på att få en rolig hobby som man verkligen tycker om och mår bra av att hålla på med. Man vill ju att det ska finnas och att det ska vara många saker som man tycker är kul.

Hitta sin grej

Ja det gäller att hitta sin grej, om det är att samla på frimärken eller om det är att göra något annat och samla på något annat. Ja det är ju toppen när man kan komma på något som man tycker är kul och som man kan hitta på och göra. Det är ju toppen när det går att göra det och man mår ju bra att håla på med något som man tycker är kul och som man tycker är intressant. Det gäller att hitta den saken som gör att det känns lite roligare och att det blir lite mer spännande än om man inte hade haft den hobbyn. Ja det gäller att hitta det som man tycker är spännande och kul och givande. Ofta så har man ju något som man tycker är roligare än andra saker och då får man kolla på det lite och se om det är det som man vill fortsätta med och som man mår bra av att göra och hålla på med. Ja det gäller att bestämma sig bara för vad det är.